KookEet


  Fotogalerij

Foto1
Foto2
Foto1
Foto3

KookEet

Eind september werd de derde editie van Kookeet georganiseerd. Sterrenchef Geert Van Hecke van De Karmeliet *** bleef peter van KOOKEET en waakte samen met topchef Patrick Devos en shock-o-latier Dominique Persoone over de kwaliteit van het evenement. De 29 Brugse chefs die deelnemen behoren zonder uitzondering tot de culinaire top, met een of meerdere Michelinster(ren), een Bib Gourmand-vermelding of hoge score bij Gault & Millau. Samen lieten zij u kennismaken met zeer diverse gastronomische pareltjes.

In een stijlvol tentendorp op 't Zand maakte u zelf kennis met het rijke aanbod culinaire verwennerij. In een speciale tent zijn er de hele dag door kookdemonstatraties voorzien van de deelnemende topchefs.

MDMproductions zorgde hier voor de captatie van de kookdemonstraties. Deze was te zien op grote LEDschermen verspreid op het plein en natuurlijk ook in het kookpaleis, waar de demonstraties doorgingen. Nadien zorgden wij voor een korte compilatie video of sfeerreportage van het event.


  Andere referenties